Primar: IVAN VALENTIN DUMITRU IOAN

Adresa de e-mail: primar@sadu.ro

Apartenenţa politică: PNL

Data şi locul naşterii:
24.10.1971, ORAŞUL CISNĂDIE

Profesia: ŞTIINŢE ADMINISTRATIVE

Telefon: 0269/568119

 

 Program audienţe:

Marti, Miercuri orele 12.00 – 14.00

Joi orele 15.00 – 17.30

În calitate de primar al comunei Sadu, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii noastre, administraţiei publice locale şi al meu personal.

Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţiapublică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.

Cu stimă,
Ivan Valentin Dumitru-Ioan

  RAPORTUL DE ACTIVITATE AL PRIMARULUI COMUNEI SADU PE ANUL 2019 (28,0 MiB, 40 hits)

  RAPORTUL DE ACTIVITATE AL PRIMARULUI COMUNEI SADU PE ANUL 2018 (622,4 KiB, 227 hits)

  RAPORTUL DE ACTIVITATE AL PRIMARULUI COMUNEI SADU PE ANUL 2017 (491,3 KiB, 521 hits)