Zbor cu parapanta in tandem la Tocile – Sadu (decolare 700 m)

Zborul cu parapanta in tandem, este realizat cu o parapanta special conceputa, astfel incat sa poata zbura cu doua persoane in acelasi timp (pilot si pasager). In timpul zborului in tandem pilotul este pozitionat in spatele pasagerului, avand rolul de a pilota parapanta, acesta fiind modul cel mai sigur si simplu in care  puteti incerca pentru prima data placerea zborului.

Zborul cu parapanta in tandem este fascinant, atat pentru pilot cat mai ales pentru pasager. Pentru pilot, pentru ca poate impartasi acest sentiment unic pe care-l ai numai atunci cand esti in zbor, si pentru pasager pentru ca, in sfarsit, gusta din aceasta libertate, senzatie pe care numai zborul o poate oferi.

sadu-parapanta2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zborul se desfasoara in deplina siguranta si garantandu-ti senzatii pe care nu le-ai mai incercat vreodata. Vei zbura alaturi de un pilot instructor. La inceput vei avea parte de un scurt instructaj de cateva minute. Cu pilotul de parapanta profesionist in spatele tau, in selete diferite, va trebui sa faci cativa pasi spre a va lua zborul. Nu este necesara experienta anterioara; pentru zborul in tandem, trebuie sa stii sa alergi si cel putin sa-ti doresti sa incerci. Toate celelalte vor veni de la sine.

DCIM100GOPRO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REZERVARI :

Florian Agafiu – 0730707827 – cloudbase.ro

sadu-parapanta-cloudbase