Anunț important!

Atenție, pasionați de adrenalină și iubitori ai naturii! Lansăm în dezbatere publică Regulamentul privind conservarea ecosistemului în condițiile circulației motocicletelor, ATV-urilor si mașinilor off-road pe raza localității Sadu, județul Sibiu.

Un sportiv care se respectă e un sportiv care respectă

Valea Sadului este un paradis natural unic, unde frumusețea pădurilor, izvoarelor cristaline și biodiversitatea sălbatică se contopesc într-un dans magic al naturii. Este datoria noastră să protejăm acest mediu fragil și să îi asigurăm continuitatea pentru viitoarele generații.

Vrem să îți auzim vocea! Ne interesează ideile și sugestiile tale privind regulamentul pe care îl supunem dezbaterii publice. Putem stabili împreună reguli și măsuri care să permită practicarea sportului într-un mod sustenabil, demonstrând responsabilitate și respect față de natură.

Fii parte din acest proces! Hai să ne unim eforturile și să construim un regulament solid, care să asigure conservarea frumuseții naturii și să promoveze o practică responsabilă a sportului.

Nu rata șansa de a avea un impact în comunitate și de a contribui la protejarea mediului în care ne bucurăm de pasiunile noastre!

Perioadă dezbatere publică: 06-24 iunie 2023

Textul regulamentului îl găsești pe site-ul nostru, la adresa https://sadu.ro/exprimati-va-opinia/ , unde poți lăsa și comentariile tale.

Împărtășește acest anunț cu toți prietenii tăi pasionați de sport și cu cei care iubesc natura! Așteptăm cu nerăbdare contribuția ta valoroasă!

CASA NOASTRĂ – EXPERINȚA TA! #enduro #natura #valori #respect